Geschiedenis van…

de kerstboom…

In Nederland worden er al vele jaren traditioneel kerstbomen verkocht zo rond begin december.

In de vroege 50 en 60 jaren waren dat nagenoeg gezaagde fijnsparren, veelal uit de bossen van grote landgoedeigenaren, bijv. Staatsbosbeheer.

De kwaliteit van de kerstbomen in die tijd was naar de normen van nu zeer laag.

Zo rond de beginjaren ’80 kwam de kerstboom met kluit steeds meer in de belangstelling van de consument te staan. Een aantal jaren daarna kwamen er ook nieuwe kerstboom soorten op de markt, de Omorika en de Blauwspar werden destijds zeer populair bij de consument, zelfs zo populair dat er op een gegeven moment er een soort schaarste optrad, waardoor er Nordmann bomen vanuit Denemarken op de Nederlandse markt verschenen, zo eind jaren ’90 begin 2000.

het bedrijf

Deze online kerstbomenwinkel is een onderdeel van het bedrijf T. Schothorst Beheer B.V., haar werknemers zijn jarenlang betrokken geweest bij de in- en verkoop van kerstbomen via de welbekende verkooplocatie bij Van Doorn – Soest. Dit bedrijf is recentelijk overgenomen en haar nieuwe management heeft besloten om de “kerstboom- activiteiten” over te doen aan Ton Schothorst.

Dus als klant kun je nu niet meer terecht in de fysieke kerstboomwinkel, maar uiteraard wel in de online kerstboom winkel. Gegarandeerd zijn de kerstbomen, medewerkers en service gelijk gebleven.

Om ons assortiment producten eenvoudig toegankelijk te maken voor consumenten en bedrijven, hebben wij de webshops KerstboomSoest.nl, KerstboomAmersfoort.nl, KerstboomBaarn.nl, KerstboomBilthoven.nl, KerstboomBussum.nl, KerstboomEemnes.nl, KerstboomHilversum.nl, KerstboomLaren.nl, KerstboomZeist.nl opgericht.

Kerstbomen kopen doe je bij ons vertrouwd en eenvoudig online vanaf november tot en met december. Wij kijken altijd naar de nieuwste trends en passen het assortiment daarop aan en zorgen voor voldoende voorraad in ons magazijn te Soest.

ervaring van klanten

Wij begrijpen dat het moeilijk is, om je kerstboom online te kopen, immers je kunt de boom niet zelf beoordelen, maar vertrouw gerust om onze jarenlange ervaring en expertise en daarnaast geven wij omruilgarantie, zie onze Garantie en Leveringsvoorwaarden.

Let op s.v.p. verkoop van producten en betalingen verlopen uitsluitend via onze website.

adres online webwinkel (alléén op afspraak)

T. Schothorst b.v., h.o.d.n. KerstboomSoest.nl

Eigendomweg 60, 3765 EE Soest

Kamer van Koophandel: 51460866

Btw-nummer: NL8500.29.120.B01

Tenaamstelling bankrekening: T. Schothorst Beheer B.V.

IBAN: NL10 RABO 01566 58 852